Ruta 412 Jibou – Zalau Sarmasag si Semnalizarea Luminoasa Integrala v1.12

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ruta 412 Jibou – Zalau Sarmasag si Semnalizarea Luminoasa Integrala v1.12

Avem deosebita placere sa va anuntam ca ruta 412: Jibou – Zalau – Sarmasag este in sfarsit disponibila pe site. Va rugam sa descarcati ultima versiune a Semafoarelor românesti pentru ca aceasta ruta sa functioneze corect. Deasemenea ultima versiune 1.12 a Semnalizarii Luminoase Integrale este disponibila pe site. Aceasta contine numeroase imbuntatiri atat ca si performanta cat si ca functionalitate:

  • Texturi reduse drastic pentru a micsora consumul de memorie si deci a provoca eroare OUT_OF_MEMORY
  • Pentru situatia in care un semnal este marcat cu lipsa distanta franare, in cazul DTV sau SSSR acesta va arata liber cu viteza redusa daca urmatorul semnal este liber cu viteza redusa, iar in cazul TMV va arata liber cu viteza redusa (aceeasi cu cea indicata de urmatorul semnal) daca urmatorul semnal este liber cu viteza redusa iar acea viteza redusa este cu cel putin 40 km/h mai mica decat limita de viteza pe linia respectiva.
  • Aparitia unor noi semnale de scenariu “TMV LDA Scenariu x pass” pentru a activa indicatia de Lipsa Drum Alunecare la semnalele TMV.
  • Eliberarea a 2 blocuri de linie in fata trenului la semnalele TMV (fata de unul singur cat era inainte si cum e inca la semnalele DTV) pentru a avea indicatii corecte in cazul BLA 4i. Deasemenea pentru semnalele de iesire cu oprire in statie a unor tipuri de servicii, decalajul este de 150s din momentul in care trenul trece de semnalul prevestitor.
  • Noi variatii utilizabile in rute ulterioare.
  • Acum semnalele DTV si SSSR suporta functia de liber cu viteza sporita, dar indicatorul specific (cel vechi) va fi disponibil ulterior ca add-on freeware separat.
  • Variatii de blueprint semnale de manevra “STOP” care se folosesc la liniile infundate cu acces la linii principale sau acolo unde este necesar ca trenurile AI sa opreasca la acele semnale. Semnalele BcR se comporta la fel ca semnalele cu STOP in nume. Semnalele fara STOP in nume nu provoaca oprirea trenurilor AI si deci se pot folosi la semnalele de manevra din statii care protejeaza macaze de pe liniile principale.
  • Variatii de semnale dezafectate sub forma de obiect static.
  • Diverse corectari de bug-uri.
Alexandru Spiridon

Alexandru Spiridon

Membru Echipa Train-Sim Romania - Modelare 3D & Reskins

Leave a Replay

+ 500
de descărcări
+ 500
de jucători înregistrați
+ 500
de comenzi finalizate

GET OUR LATEST OFFERS

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

Mesajul a fost trimis cu succes. Vom reveni cu un răspuns cât de curând!