Vagoanele Y au fost lansate !

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Vagoanele Y au fost lansate !

Pachetul nu se rezuma la simple reskin-uri, ci la individualizarea fiecarui vagon in parte. Pretul unitar al fiecarui vagon este de 3 euro.Vagoanele includ interior propriu (15 tipuri), nightmode (interior+exterior), script si sunete specifice.

Important ! Plan de cumparaturi si reduceri :

1) Pachetul “CFR Y Mini-Pack”, contine 4 vagoane ; reducere de la 12€ la 10€. Este disponibil pe shop ca un singur produs grupat.

2) Pachetul “CFR Y Starter Pack”, contine 7 vagoane ; reducere de la 21€ la 16€. Este disponibil pe shop ca un singur produs grupat.

3) Pachetul “CFR Y Advanced Pack”, contine 16 vagoane ; reducere de la 48€ la 36€. Este disponibil pe shop ca un singur produs grupat.

4) Pachetul “Full”, discountul se activeaza automat prin adaugarea in cos a tuturor vagoanelor Y (27 de produse) ; reducerea de la 81€ la 60€. Nu este disponibil pe shop ca un singur produs grupat.

Dupa instalarea cu ajutorul Utilites/Package Manager, pentru a deveni disponibile in Scenario Editor trebuie sa bifati ca provider RailStudio, cu produsul RailVehicles.

Official Trailer

Alexandru Spiridon

Alexandru Spiridon

Membru Echipa Train-Sim Romania - Modelare 3D & Reskins

Leave a Replay

+ 500
de descărcări
+ 500
de jucători înregistrați
+ 500
de comenzi finalizate

GET OUR LATEST OFFERS

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

Mesajul a fost trimis cu succes. Vom reveni cu un răspuns cât de curând!